Catwalk-kurs

Lär dig gå som supermodellerna. Kursen lär ut olika gång stilar, poseringar och knep från modevärlden.
Nu förtiden är modevisningarna väldigt varierande - alla visningar har olika utföranden och teman, men att lära sig enkla knep gör castings och den första visningen mycket bättre.
Du kommer att får en elegantare hållning, sättet man bär sig på är otroligt viktigt, med en stark och elegant hållning blir du en annan person. Andra kommer att se dig på ett helt nytt sätt.
Kursen är inte bara lämplig för modellaspiranter utan även för personer som vill lyfta självförtroendet.
Kursen pågår i fyra dagar; mån-, tis-, ons- och fredag. Varje lektion är två timmar lång och läses kvällstid från 16-18. Kursen drivs av en före detta modell, med erfarenhet från liknande kurser utomlands.

Följande delar ingår i kursen:
• Introduktion till Catwalken.
Denna lektion fokuserar man mest på hållning, att få en rak rygg och snygg hållning är svårare än man tror. Olika tips och övningar genomförs. Poseringar lärs ut och eleverna får själva komma med förslag. De enklaste gång stilarna visas och provas.
• Avancerad Catwalk.
Eleverna får gå med olika accessoarer som t.ex. hat, jacka, väska och halsduk, och lära sig hur man visar dem på bästa sätt. De får också lära sig att gå med aftonklänning.
• Planering av modevisning.
Eleverna kommer att hålla en visning för släkt och vänner. Denna lektion kommer att ägnas åt planering av klädesval, musik och stil till visningen. Visningen kommer innehåll tre delar i helt olika stilar.
• Modevisning.
Kursen avslutas med en liten modevisning för att visa vad de har lärt sig. Bjud in släkt och vänner.

Priset på denna kurs är 1500 kr.
Vi har utbildad kurspersonal och en kurskapacitet på 10 deltagare per kurs. Ladda ner anmälningsblankett. För övrig information ring 031-857232.


Bli modell genom New Talent

Sveriges nya modell-portal för modeller och klienter

New Talent har varit verksamma sedan 2013 och arbetar ständigt för att förnya oss. Funderar du på att bli modell, men vet inte hur? New Talent hjälper dig att uppnå dina drömmar.

 

Vem som helst kan bli modell hos oss på New Talent, vi riktar oss mot alla åldrar och utseenden! Vi är ingen traditionell modellagenturer med stadgade standardmåttet eller BMI-krav, vi värderar din unika karisma och talang högst av allt. Vi är det självklara valet för dig som vill jobba med en modern och nytänkande modellagentur på nätet!